Health Benefits of Apple Cider

فوائد خل التفاح القيمة للصحة

افضل خل تفاح  هو العضوي لا يحتوي على جي ام او أي غير معدل وراثيا وغير مكرر وغير مصفى، ويكون شكله عَكِر او غير صافي، مثل خل التفاح من  إنتاج شركة براج الذي افضله شخصيا لأن مذاقه ليس حاد وهو يعتمد عليه الأكثر في الأسواق. ولقد ذكر الخل في الحديث النبوي الشريف. عن عائشة رضي الله عنها أن النبي صلى الله عليه وسلم قال :”نعم الإدام أو الأدم الخل”. خل  التفاح له فوائد كثيرة عند تناوله لوحده أو خلطه مع أي نوع آخر من الغذاء. في هذا الفيديو اتكلم عن بعض الفوائد الصحية العديدة لخل التفاح.ب


Health Benefits of Apple Cider

The best apple cider vinegar should be organic non-GMO, raw and unfiltered. I personally prefer Bragg apple cider vinegar. It has a mild taste. Also, it is also the most trusted to buy. The vinegar is mentioned in the Prophet’s (Muhammad) Hadith (narration). A hadith from ‘Aa’ishah (may Allah be pleased with her) that the Prophet (peace and blessings of Allah be upon him) said: “the best condiment is vinegar.” Apple cider vinegar has many benefits when taken alone or mixed with any other type of food. In this video, I talk about some of the many health benefits of apple cider vinegar.

Published by

YourFoodisYourRemedy

Food -- The Alternative Medicine is a blog about foods that I mostly have tried in the past 10 years to reduce or replace the medicine I am taking. I am a woman in the early fifties. I have suffered from several illnesses, from diabetes to high blood pressure and cholesterol and other medical issues. I have used many different kinds of foods and drinks to alleviate the symptoms of these illnesses. In this blog I will talk about each food and its benefit. Please Consult your physician before using any alternative. الغذاء -- الطب البديل هو مدونة عن الأطعمة التي جربتها في الغالب في السنوات العشر الماضية لخفض أو استبدال الدواء الذي أتناوله. أنا امرأة في أوائل الخمسينات. لقد عانيت من عدة أمراض ، كمرض السكري إ، وارتفاع ضغط الدم ، والكولسترول وغيرها من أمور طبية. لقد استخدمت العديد من الأنواع المختلفة من الأطعمة والمشروبات للتخفيف من أعراض هذه الأمراض. في هذه المدونة سأتحدث عن كل نوع طعام وفوائده. يرجى استشارة الطبيب قبل استخدام أي علاج بديل.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s